Her har vi samlet praktisk info og ofte stillede spørgsmål (FAQ). Det er en god idé at have læst nedenstående igennem inden du møder op til eventet.

Indhold

Hvornår?

Onsdag d. 28. august kl. 15 til søndag d. 1. september kl. 15, 2024.

Alle dage billet: Du er velkommen til at ankomme tidligere om onsdagen, men forvent ikke opsatte telte mv. Ligeledes er du velkommen til at blive til søndag efter kl. 15, men vi begynder at pakke sammen efter middagsmaden og vi vil sætte stor pris på en hjælpende hånd.

Weekendbillet: Du er velkommen til at ankomme fra fredag kl. 13. Bemærk at middagsmaden fredag ikke er inkluderet i weekendbilletten. Du er velkommen til at blive til søndag efter kl. 15, men vi begynder at pakke sammen efter middagsmaden og vi vil sætte stor pris på en hjælpende hånd.

Hvor?

Vammen Camping mellem Viborg og Hobro. Se mere på siden find vej.

Checkin foregår i campingpladsens information. Husk at have en udskrevet billet med stregkoden på.

Måltider

Måltider morgen, middag og aften er inkluderet i billetprisen. Se mere på siden Program.

Der serveres vand til alle måltider, og sodavand, øl og vin kan tilkøbes.

Udover ovennævnte måltider, som er inkluderet i billetprisen, sælger campingpladsen sandsynligvis isanretning/kage om eftermiddagen og suppe sent på aftenen nogle af dagene for evt. interesserede.

Vedr. aftensmad onsdag og fredag aften: Hvis du f.eks. kommer langvejs fra (f.eks. København) og ikke kan nå det til kl. 18, så skriv til os inden arrangementets afholdelse. Vi vil så se om vi kan lave en aftale med campingpladsen om at I er nogen der kan få aftensmaden serveret lidt senere.

Billet

Når billetsalget åbner vil du se en grøn “Køb billet” knap i toppen af forsiden.

Tilmeld dig gerne vores announce-liste og få besked når billetterne sættes til salg.

Hvis du ønske at benytte weekendendbilletten som “onsdag til fredag”-billet, så kan vi også finde ud af det, hvis du sender os en email.

Indkøb m.m.

På campingpladsen kan der i kiosken købes is, slik, sodavand og andre småfornødenheder. Om aftenen fra kl. 21 kan der købes øl og sodavand m.m. i baren i pejsestuen.

I Vammen (1,5 km fra pladsen) er der en købmand der har åbent alle dage 7-18.

Hygge om aftenen i pejsestuen

Kl. 21 tændes det åbne ildsted i pejsestuen og baren åbnes. Hvis du har lyst er du velkommen til f.eks. at synge og give et nummer på et medbragt musikinstrument for maksimal bålhygge (campingpladsen har også et antal instrumenter, som du ved forespørgsel kan låne).
Drikkevarer i pejsestuen efter kl. 21 købes i baren.

Lydniveau om aftenen

Vi ser alle frem til en stemningsfuld og festlig lejr. Hvis der er god stemning ude på pladsen ud på aftenen, så husk på at der også er børnefamilier blandt deltagerne.

Børn og unge

Børn og unge under 18 er velkomne. Børn under 15 der ikke er ifølge med voksen bedes kontakte os forud for billetbestillingen. Der vil være børnebilletter til salg for en reduceret pris.

Det bør du medbringe

Ud over tøj og en tandbørste:

  • Telt, sovepose osv. el. en campingvogn
  • Ca. 25 m elkabel og evt. strømfordeler/stikdåse, hvis du gerne vil have strøm på campingområdet (de fleste stik i elstanderne på campingområdet er de “blå campingstik”/Blå IEC 60309 16 A/230 V stik).).
  • Medring gerne et eller flere projekter du arbejder på. F.eks. et stykke software du koder på, en kunstinstallation, en 3D-printer, Arduino, CNC-fræser eller noget helt andet (det behøver ikke inkludere elektronik eller IT. Makerkulturen handler om alt fra strik over elektronik og 3D-print til et stykke software inde i en datamat 🙂 Kun fantasien sætter grænser, omend vi (indrømmet) nok vil være en del der har et teknisk fokus). Lad andre blive inspireret af hvad du har bygget eller arbejder på under camp’en.
  • Badebukser og solcreme: Hvis vejret bliver godt er der en dejlig badesø og et strandområde (selvfølgelig også med WiFi-dækning).
  • Hvis du kan spille på et instrument, så tag gerne et musikinstrument med (campingpladsen har også nogle instrumenter, som de låner ud). Vi holder eventet på en musikcampingplads så det vil gøre den gode stemning endnu bedre hvis der er lidt sang og musik omkring ildstedet om aftenen i pejsestuen.
  • Højt humør (meget vigtigt – det smitter 🙂 )

Villages

Konceptet kan måske være nyt for dig, men en “village” er blot en lille “landsby” el. sammenslutning af et par telte etc. på et område på campingområde f.eks. omkring et emne, tema eller et sted man kommer fra. Det er muligt at reservere et område til en village ved a sende os en email (se siden Kontakt os). Du kan se eksisterende villages m.m. på siden Oversigtskort.

Campingvogn

Du er velkommen til at tage en campingvogn med. For campingvogne se også El.

Leje af campingvogn og hytte

Campingpladsen har en lille hytte (2 pers.), og en lidt større hytte (4 pers. m. toilet/bad) og et par campingvogne (ca. 4 pers.), som man kan leje. Kontakt campingpladsen for nærmere info og priser.

Fællestelt

Der vil være et eller flere fællestelte at finde på campingområdet med borde/bænke, fast bund, el osv., hvor du kan arbejde på medbragte projekter og falde i snak med andre deltagere.

Du er også velkommen til selv at tage f.eks. et party-telt med, hvor I kan sætte jer.

Internetforbindelse/WiFi

Der er en 300 Mbps internetforbindelse til camp’en. I fællestelte m.m. vil der være en netværksswitch med kablet netværk, hvis man har behov for et ethernetkabel til f.eks. en Arduino.

Der er god WiFi-dækning på hele campingpladsen, inklusive fællestelte, samt i fællesrummet “pejsestuen” (2,4 GHz og 5 GHz WiFi).

El

El er inkluderet i billetprisen, dog ikke elvarme (elradiator etc.) – men hvem har dog også brug for det om sommeren! 😉

Hvis du har en elbil er der ladestandere på campingpladsen. Se mere på campingpladsens hjemmeside.

Campingafgift

Billetprisen er incl. alle afgifter til campingpladsen, og er dermed incl. el, varmt brusebad, evt. hund, WiFi og pladsgebyr osv.

Hund

Du er velkommen til at tage din hund i snor med. Pga. kabler og mange mennesker og dimser i f.eks. fællesteltene er det muligt at vi frabeder os hunde dér.

Butik

Campingpladsen har en butik med is, slik og andre småindkøb (derudover er der et supermarked i Vammen – ca. 1,5 km fra campingpladsen). Campingpladsens butik har åbningstiderne 8:30 – 12:00 og 14:00 til 18:00 (Baren i pejsestuen åbner kl. 21:00).

Antennemast

Er du radioamatør er du velkommen til at tage en mobilantenne med. Skriv lige til os af planlægningshensyn og fortæl os størrelsen på antennen og forventet elforbrug, så vi via campingpladsen kan anvise et passende sted (vi er fleksible over for evt. pladsønsker).

Precamp?

Der er flere der kommer nogle dage før. Kig endelig forbi – du laver blot alm. checkin som campist i informationen på campingpladsen og betaler alm. campinggebyr for en overnatning. Vi kan sikkert også bruge lidt hjælp til at stille op dagen før hvis du har lyst at give en hånd med.

Twitter og Flickr m.m.

Skriv gerne om os og husk POIDH (Pics Or It Didn’t Happen!). Brug gerne #sommerhack når du omtaler os på sociale medier.

Flyer/plakat

Du er meget velkommen til at printe vores flyer/plakat ud og hænge den op relvente steder for at gøre opmærksom på eventet. Den kan downloades her.

Andet

Vi skal alle sammen have en sikker og hyggelig camp. Derfor gælder det selvfølgelig at man skal opføre sig ordentligt og at medbragte projekter skal være forsvarlige og ikke udgøre en fare for andre deltagere. Alle henstillinger fra arrangørerne samt fra lejrchefen på campingpladsen bedes fulgt. Hvis du har en idé til en aktivitet, udsmykning eller noget andet du gerne vil lave på camp’en (sådanne initiativer sætter vi generelt stor pris på – det giver liv til camp’en), så kontakt os gerne for evt. afklaring af hvad vi kan tillade os gøre på campingområdet.