Strik & Drik

by admin

“Strik & Drik” er tilbage: En hyggeligt eftermiddagsseance, hvor vi sammen med Anne og Tine lærer nye strikketekniker, erfaringsudveksler omkring forskellige strikke-projekter og samtidig prøvesmager fx. forskellige hvidvine og en dame-venlig whiskey, introduceret af vores fantastiske bartender Merethe. Man kan også blot nyde en kop kaffe, te eller en af de alkoholfrie varianter, som vi også har med.

Vi starter ud med en kort introduktion til hvordan man strikker, for evt. deltagere der er nybegyndere. Derefter diskuterer vi forskellige projekter, som deltagerne pt. arbejder med eller har afsluttet. Medbring gerne egne projekter til inspiration for andre.

Seancen krydres med forskellige teknikker, som Anne og Tine bruger i egne projekter og giver gode tips til hvilke hjemmesider m.m. der er gode til strikkeopskrifter, foretrukne garnbutikker osv. Vi har lidt ekstra pinde og garn med til de deltagere der ønsker at prøve det for første gang.

Anne og Tine er erfarne strikkere gennem mange år og er sammen med Merethe i strikkeklub i Frederikshavn. Merethe er nybegynder i strikkeklubben, men har over årende oparbejdet sig erfaring indenfor bl.a. hvidvine og whiskey, med bl.a. kurser og rejser til whiskeyens moderland Skotland.